Voogt Graaftechniek B.V., Transportweg 3, 2676 LM, Maasdijk
T. 0174613000   F. 0174613600   E.
info@voogtgraaftechniek.nl   Url. www.voogtgraaftechniek.nl
 
foto1.png

Voogt Graaftechniek Productoverzicht

 

Mobile Mover

De door Voogt Graaftechiek zelf ontwikkelde Mobile Mover is uitermate geschikt voor het op snelle en adequate wijze her- en verplaatsen van beschadigde, weggezakte of nieuwe grafstenen en grafzerken. Ook vereenvoudigt de Mobile Mover het vervoer ervan naar centrale opslagpunten.
Klik hier voor meer informatie

Mini Kipper

De Mini Kipper biedt plaats aan twee grondbakken met een inhoud van 800 liter per stuk. Het dichten van graven gaat met de Mini Kipper snel een eenvoudig, terwijl ook het verplaatsen van grond in een handomdraai geklaard is. Bijkomend voordeel voor nabestaanden: grond is altijd ‘uit het zicht’.
Klik hier voor meer informatie

Bekisting

Grafbekisting van Voogt Graaftechniek biedt een solide ondersteuning voor vers gedolven graven en voorkomt instortingsgevaar. De bekisting is zeer gebruiksvriendelijk en door TNO Delft getest op alle mogelijke gronddrukniveaus. Ontwikkeld in nauw overleg met begraafplaatsbeheerders.
Klik hier voor meer informatie

Asverstrooier

Op efficiënte en piëteitsvolle wijze as verstrooien is mogelijk met de speciaal hiervoor ontwikkelde asverstrooier. De koperen (lange levensduur) asverstrooier maakt met zijn fraaie sierring en geborstelde afwerking een zeer verzorgde en stijlvolle indruk. Afmetingen ca. 30x13 cm.

Mechanische graflift

Eenvoudig te bedienen maar zeer solide, geheel gegalvaniseerde graflift. Werkt geruisloos. Liftbereik 2.80 meter. Maximaal ballastgewicht 350 kilo. Daalsnelheid 4 centimeter per seconde. Eenmaal op de bodem opent de sluiting van de daalbanden zich automatisch. Verkrijgbaar in diverse soorten met verschillende mogelijkheden.

Portaalkraan

Uit aluminium vervaardigde, sterke en gebruiksvriendelijke kraan voor het opheffen en neerlaten van grafstenen en grafzerken. Zelfs op zeer moeilijke plekken inzetbaar. Door 1 persoon in slechts enkele minuten op te bouwen. Hijsvermogen 1.000 of 1.500 kilo (afhankelijk van type). Gewicht 85 of 98 kilo. Lengte draagbalk 4,16 of 5,16 meter. Bijzonderheden: met diverse accessoires leverbaar.

Vorstdeken

Vorstvrij houden van graven doet u eenvoudig met duurzame en slijtvaste vorst’zeilen’. Afmetingen 260x120 cm. De praktische steekgaten zorgen ervoor dat de dekens gemakkelijk kunnen worden vastgezet of opgehangen.

Nummerpaaltjes

Met het plaatsen van nummerpaaltjes voorkomt u onnodig zoek- en speurwerk voor nabestaanden bij een bezoek aan een graf. Vervaardigd uit roestvrij materiaal. Makkelijk in de grond te prikken en even simpel weer te verwijderen.

Aankondingsbordjes

Voorkom onaangename verrassingen door op tijd aankondigingsbordjes te plaatsen bij graven die binnen afzienbare tijd geruimd worden. Tekstadvies mogelijk. Vervaardigd uit roestvrij materiaal. Makkelijk in de grond te prikken en even simpel weer te verwijderen.

Urnencolumbarium

In diverse afmetingen en variaties verkrijgbaar. De praktische maar uiterst respectvolle opstelling van de urnennissen geeft nabestaanden en bezoekers te allen tijde de intimiteit om te gedenken. Bijzonderheden: mogelijkheid om zelf urnenmuur samen te stellen.

Steekvaas

In diverse maten verkrijgbaar. Basiskleur is groen, maar ook in andere kleuren zoals bijvoorbeeld zilver verkrijgbaar.